picnic..picnic...

seperti yang aku citer kat sini....tempat baru untuk aku ngan staff kewangan opis aku wat family day adalah di ............. (ececeh...cam orang nak terima anugerah lak...hehe...=p )


SG GABAI....



korang tau kat ner tak??actually, semalam first time aku pergi tau.nasib baik konvoi....kalo tak mesti aku tak sampai tempat nie...hehehe....


korang tahu tak, aku tido kol 3 pagi semata-mata nak siapkan reben...nak wat per?? nak letak kat kete ler....wat cam orang kawen tue.....hehe....ngade tol...aku dah la tak tahu....aku bukak laman web tau buat reben nie....jadi ler....tak can tik maner pun...sebab tue aku tak amik gambar...malu la....hehe....


dengan tido yang tak cukup ( 3 jam je weiiihhh....mampos ngantookk....) nasib baik terjage....aku bergegas bersiap menuju ke petronas...tempat kami berkumpul....dalam kol 7.30 pagi, kami terus bergerak menuju ke tempat destinasi.....


aku dapat la amik gambar....korang tengok yer...hehe....


tempat menunggu yang ke-2...kat balai polis batu 9


menuju ke destinasi....


sempat lagi...hehe....=p





time nie ok lagi weeiihh...korang tengok gambar kat bawah nie nanti...jalan dye muat-muat satu kereta jek...bukan tue jek...jalan dye ade gak la teruk, da la aku bawak kete bf aku....da la kete dye low wet (aku tak tau la eja cam ner....ikot suke ati aku je....) mampos aku....hu....






dan akhirnyer....tbe ke destinasi.....






makanan yang dah siap dihidang...


para lelaki sedang menghidupkan api untuk sesi bakar-membakar...hehe...


ntah ape la dyaorang dok bincang nie...


sempat lagi goreng karipap..hehe...


kanak-kanak bermandi manda....sejuk weiihhh air dye....terbaekkkk....






sempat lagi....hehe....=p




cantik kan tempat dye.....


sotong.....


kanak-kanak dan para ibu menjamu selera....






keadaan yang disangka cerah pagi tue tak berpanjangan....hujan mula turun....


sian mereka-mereka ni dok bakar bawah hujan....






kanak-kanak semua berteduh....nasib baik ade pondok nie...hehe...





keadaan menjadi lagi keruh....hujan lebat...tengok la sungai dye...





percutian kami menjadi tapi malangnyer keadaan tidak mengizinkan....aku tak sempat mandi sungai pun....mandi air hujan je...jadi la....hehe.....


balik dari tue memang rase la penatnyer....hu....baru ari nie aku update...sori yer semua....

Comments

azzey said…
bila pegi ni fienaz? mmg best mandi kat sini. dh 2-3 kali gak akak pegi sini..:)

klik HB
fienaz said…
ari sabtu kak...tapi cuaca tak baik la....tak rase pun mandi sg....nexti time kot g lagi..hehe...=p
pernah dengar tapi tak pernah p..
cantik sangat area dia..cool gitu :)
Alan Rizque said…
Bahaya mandi time hujan ni..tengok air terjun laju semacam jer..

Apapun tempat ni cantik..
fienaz said…
@revablogspotlive tempat dye memang cantek..pergi la...tapi kene tengok cuace dulu tau.hehe...

@alan rizque memang bahaya pun...budak-budak kecik ngan besar semua frust tak dapat mandi sungai..hehe...=p
Cik Asma BLuppy said…
wah.. best nyer berpicnik.
fienaz said…
@cik asma bluppy memang best...meh le kiter g..hehe...=p

Popular Posts