Followers

Monday, June 11, 2012

blog berhabuk...

hai bloggers....lame sangat dah penaz tak update blog nie...dah berhabuk dah jadinyer..hehe...nie blog penaz yang first untuk tahun 2012...hehe....penaz akan aktif balik bloging nie...see you all around k...

Tuesday, January 24, 2012

on the list....

wedding dah nak dekat....bulan berapa, nanti penaz bagitau la yer...hee....banyak yang tak  buat lagi nie...hermmm....

list :


1) baju nikah me and encik tunang .................... done ( dah hantar tempah )
2) tema wedding .............................................. done (dah pikir dah nak tema ape..hee...)
3) barang hantaran ........................................... in progress
4) kad kahwin .................................................. not yet
5) ..................

banyak yang tak settel lagi...sekarang nie dah rase hari semakin cepat...takut tak sempat je...hu...think positive penaz...u can do it....

Thursday, January 5, 2012

theme for the wedding...

Tak lama je lagi aku akan bertukar status...apa??eh..eh...tunggu la dulu...bulan berape nanti penaz bagitahu la yek..hehe....sekarang masih dalam perancangan lagi...

lepas penaz bertunang sampai la sekarang nie, penaz tak fikir lagi tema ngan warna untuk wedding nanti...macam-macam warna bersarang dalam kepala nie...buntu terus....penaz rasa penaz ikutkan hati je la nanti..tengok warna baju yang berkenan baru tentukan warna wedding nanti...boleh tak cam tue??hehe....tak tahu la...tolak tepi dulu la..nanti penaz pikir lagi...nanti penaz bagitahu ye...


pening-pening....

tema merah putih nie memang cantik kan??


tema hijau epal pun ok gak....


tema pantai - biru....cantik sangant....nampak santai...


tema fairytale....memang mimpi jadi kenyataan....cantik..


tema lavenda....gorgeous.....


tema paris...nice...


tema spring....cantik gak warna kuning nie...

tema garden....cantik sangat...macam di ala-ala taman gitu...


ape-ape pun...penaz kene pikir gak...nanti nak bincang ngan encik tunang..hee....

Monday, December 26, 2011

congratulation sister....

CONGRATULATION my sister....akhirnya ko ikut jejak langkah akak ko nie....hehe....

17.12.2011 - terjadilah peristiwa yang adik penaz menjadi tunangan orang...bak kata penaz la kan...sekarang nie kan musim..hehe...=p

kali ini, persediaan dibuat dengan rapi...bukan cam penaz tunang ari tue...kelam kabut tau...mane taknye, tarikh confirm tak sampai sebulan k,so, wat je la macam maner pun...alhamdulillah...majlis selesai dengan meriah...hee...

korang tengok je la gambar ni..heee


 hantaran dari pihak perempuan....wat sendiri tau..hee...


hantaran dari pihak lelaki...




rombongan pihak lelaki...


bella dan encik tunang dye...



Thursday, December 1, 2011

musim

sekarang nie musim kan...macam-macam musim kite tengok...

salah satunya sekarang nie musim orang bertunang...bukak je fb ade je orang post gambar-gambar pertunangan mereka nie (penaz termasuk sekali..hehe...=p)...da musim kan...gerenti tahun depan mesti musim kahwin plak...kan?kan?hee...

nak akhir tahun nie....lebih-lebih lagi musim tengkujuh nie....sekarang nie musim demam....korang jage la kesihatan diri tue leklok ye....jangan dok main ujan sangat....


tq pak cik google

p/s : penaz pun demam gak....hu...(-_-)

Wednesday, October 26, 2011

aku tunangan mohd asraf

alhamdulillah....dah 2 minggu penaz jadi tunangan mohd asraf..hehe....tak tahu nak tulis pe dah...korang tengok je la gambar-gambar nie..hee.....



transformasi wajahku....



debaran menunggu..hehe...


hantaran dari pihak penaz... 



hantaran dari belah lelaki...



saat penaz di sarungkan cincin...



encik tunang penaz..hee....


family penaz... 


ku menanti encik tunang..dye datang lambat..hehe....


rombongan dari pihak encik tunang..hee


kekawan penaz....tq korang...hehe....