cogratz to salma...

first of all.....sorry la sesangat....penaz sangat-sangat busy sekarang nie....tak sempat nak bukak laptop malam-malam....ye la..sekarang nie, opis penaz dah block blogspot (tak diketahui sebab ape....hermmmm...) so, susah la sikit nak berBW...nak buat entry baru pun susah sikit....


eh-eh.....berbalik kepada tajuk....cogratz to salma.....sebab menang mentor musim ke-5 ni....suara u memang power la....i looiikkkeee.....(^_^) dan u dengan kak erra (eh...cam kakak aku plak aku panggil..hehe...=p) memang cantekk....


semoga impian salma yang dihajat tue tercapai.....ammiiinnnn.....


sebelum nak letak gambar-gambar nie...penaz nak cakap terima kasih kat mentor 5/facebook...penaz amik gambar nie tau..hehe.....












Comments

salwaismail said…
salwa buat GA. jemput tuan blog tengok hadiah. kalau nak jadi sponsor, bagitau okay?
:)

http://salwaismail.blogspot.com

Popular Posts