lari semua angan-anganku...hu

thankz to google


Adoii...plan tak jadi...frust nyer lak aiii....ape??nak tahu naper???ala...nak tahu gak ker???yo la..yo la...den cito...(perasan cam ade je orang nak dengar citer ko yer penaz....tak do makno ea...ahakzz...)


citernyer bermule cam nie...(ececehh....hehe...), staff bahagian aku nak wat makan-makan sempena bertungkus-lumus kami menyiapkan bajet 2012/2013...we all decide nak makan kat Bagan Lalang....dapat pekene seafood dalam pelbagai jenis masakan memang sedapppppp.....perrrgghh....*sambil membayangkan tengah makan ketam....meleleh air liur....opppsss....lap jap...hehe...=p


so, aku decide nak bawak dye nie....bf aku ler aka driver aku...hehe....mane tak nyer...malam tue...tak nak aku drive sorang-sorang kan...(eleh...ko saje ngade kan penaz...boley jek sebenarnyer...hu...gedixx....hehe...=p )


dah berangan dah nie nak jalan tepi pantai ngan dye.....gedixxx-gediixx kat tepi pantai macam kitaorang yang punyer...tapi tak jadi la weiiii.......musnah angan-angan aku....hehe...(padan muke...hehe...=p) cancel sebab ramai yang tak nak drive malam....alorrhh....


terus plan wat kat tmepat lain plak....lokasi dye???rahsia....nanti aku bagitau la...maner suprise...hehe....kitaorang decide wat siang tue...tempat pun dekat-dekat jek....hehe.....(tetap tak nak bagitahu...hehe....) dye???memang tak boley la nak pergi sebab dye keje pagi....(bese la kalo dapat bf yang keje shift kan??? ) 

Comments

shidah said…
fienaz, akak pun kan bahagian kewangan, akak boleh join sekali x?hikhikhik
Salam.konnichiwa^^.
Jalan2 sampai sini.
Jemput2 singgah blog saya ye : http://frommetoyou85.blogspot.com/
Btw, nice blog :)
Thanks~
azzey said…
nak jugaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..:P
fienaz said…
hehe....ala....

Popular Posts