hu...penat...

minggu nie memang minggu yang memenatkan...sampai tak sempat nak update blog pun..huhu...da rindu kat blog...mule-mule ingat nak wat vlog je....ye la..da malas nak taip....tapi segan la plak...haha...tapi kalo aku wat vlog, malam tadi da update tau...hehe....(layan sangat malas penaz tue...hehe...=p)

ok..aku citer semua lam nie yer....hehe....

minggu nie memang aku sibuk menyiapkan assigment aku tue...pening wei....aku plan ari sabtu siap...ari ahad tue terus pergi kelas dengan senang hati...hehe...lalalala.....

tapi plan tak menjadi....konon petang tue nak pergi ampang sebab sudare baru lepas bersalin...tak tau plak dye wat kenduri....ok..nanti citer...citer nie tak bis ag nie...hehe....tengahari tue aku tengah prepare nak masak tau...dah siap semua bahan jjek..tinggak masak jek....nasi pun time tue aku da masak....pastue, mak call cakap dalam setengah jam sampai amik aku kat umah....what??? dengan assgment tak siap, bahan-bahan nak masak, semua aku simpan balik...tergesa-gesa aku pergi mandi (dah mandi da pagi tue, tapi sebab nak kuar, aku mandi sekali lagi...baru freshh...hehe....) terus aku siap...hu....siap-siap jek, mak aku da sampai....

dengan perut yang lapar, kitaorang pergi rumah pak cu aku dulu kat seri kembangan. kitaorang pun makan kat saner dulu....petang tue dalam 6.30 gerak pergi ampang...kenduri lepas maghrib...and korang nak tahu?? aku lupe bawak baju kurung...damnn...!! aku terpakse la tebal muke pergi pakai jeans ngan blause...hu...*nak wat cam ner...

sesat-sesat gak la pergi rumah sudara aku tue...kitaorang samapi kol 8...ingat kenduri dah nak stat...rupenyer belom....lambat betol stat dye....kol 9 lebeh baru stat...adoi...dah la perut berbunyik-bunyik....hee....tapi sebelum tue dapat la amik gambar baby yang baru lahir tue...usia dye baru 9 hari...name dye...alamak..lupe la plak...hermmm....kusandra zafira...cam tue la kot...lupe la...moden sangat name...hehe....

balik da tengah malam...nagntuk giler....badan pun rase penat jek....

pagi-pagi tue pukul 6.30 pg aku bangun untuk siapkan assigment...mane tak nyer...ari nie nak hantar tau....konon kelas kol 10...kol 10 gak aku baru siap....biar la lambat....aku ingat aku tak dapat masuk kelas pagi...guess what??? aku sampai awal sesangat....aku tak tahu la plak kelas da tukar kol 2...huhu....nasib baik....


memang minggu yang sangat memenatkan...tapi aku hepi sebb semalam kelas last aku...pas nie da kene prepare untuk exam plak...hee....


p/s : aku rase kalo aku wat vlog pun ok kan??tak de la korang nak bace panjang-panjang cam nie...tol tak???

Comments

azzey said…
PERGHHHHHHHHHHHHHHHHH...SEDAPNYA NAMA...:)
fienaz said…
tau tak per....hehe...

Popular Posts